Recuperare parolei certificatului digital

Dispozitivul criptografic (eToken) ce contine certificatul digital (sau certificatul AlfaCloud) este protejat de o parola. Acesta parola a fost setata de Dumneavoastra in formularul de emitere in sectiunea "DATE ACCES DISPOZITIV CRIPTOGRAFIC" (a se vedea aici). Prin completarea formularului de mai jos, aceasta parola va fi transmisa pe emailul din certificatul digital.

Setarea parolei

Atentie! Acest formular va permite doar recuperarea parolei initiale setata de Dumneavoastra in momentul completarii cererii. Daca certificatul a ajuns deja in posesia Dumneavoastra si ati modificat parola de acces, aceasta parola nu mai poate fi recuperata.

In cazul in care ati blocat dispozitivul eToken, acesta poate fi deblocat prin folosirea codului PUK (parola de administrator).

Pentru deblocarea dispozitivului eToken, urmati instructiunile disponibile aici: https://www.alfasign.ro/media/DeblocareDispozitiv.pdf )

In cazul in care ati uitat parola completata in formularul de obtinere a certificatului digital, pentru recuperarea parolei urmati pasii:

- Obtineti Codul de Identificare a Certificatului (vezi aici) din documentul CERTIFICAT IN FORMA FIZICA inmanat odata cu certificatul.

Cod certificat


- Introduceti CNP-ul sau seria pasaportului posesorului certificatului.

- Dupa introducerea acestor informatii in formularul de mai jos, parola dispozitivului va fi transmisa pe adresa de email din certificatul digital.

Formular recuperare parola si cod PUK (parola de administrator)

Introduceti Codul de Identificare a Certificatului*:

Introduceti CNP-ul sau seria pasaportului*: